Të rejat

Të rejat

Takimi hapës në Sofje, Bullgari

November 23, 2017

Më 26-27 tetor 2017 takimi hapës u zhvillua në Sofje, Bullgari. This time the project team grew up and included more people, well experienced and [...]

Takimi teknik në Selanik, Greqi

November 23, 2017

30.05.2017 Në takimin teknik partnerët takuan për herë të parë njëri-tjetrin ballë për ballë pas shumë muajsh komunikimi me email dhe skype përgjatë përgatitjes [...]

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close