Të rejat

Takimi teknik në Selanik, Greqi

30.05.2017
Në takimin teknik partnerët takuan për herë të parë njëri-tjetrin ballë për ballë pas shumë muajsh komunikimi me email dhe skype përgjatë përgatitjes së projektit.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close