Вести Тикер

Партнерство

Водечки партнер:

Национална федерација на работодавачи на лица со посебни потреби (Бугарија)

Партнери:

Универзитет во Русе (Бугарија)

Асоцијација Мари Кири (Бугарија)

Помош на албанската заедница (Албанија)

Кипарската стопанска и индустриска комора (Кипар)

ДИЕКО – Мрежа за поддршка на претприемништвото и социјалната економија (Грција)

Здружение за менаџмент консалтинг МКА 2000 (ФИРОМ)

Partners

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close